Al heel lang heb ik deze koptelefoon op het oog. Ik gebruikte altijd gewoon mijn oortjes en die deden het nog prima. Totdat ik ze laatst in mijn thee liet vallen, niet zo handig... Toen ik naar de Conceptstore Make my Day in Nijmegen ging voor een interview met de eigenaresse viel mij meteen 1 ding in de winkel op. Eindelijk zag ik de koptelefoon hangen! Nergens had ik hem nog gezien en ik wilde hem graag eerst zien en proberen voordat ik hem zou kopen. En aangezien het bijna kerst was had ik hem meteen bovenaan mijn lijstje gezet. En YES met onder de kerstboom lag deze fantastische koptelefoon! Er komt lekker geluid uit en de rose gouden doppen aan de zijkant kunnen vervangen worden voor andere. Er zit ook nog een handig opbergtasje bij, je kunt de oren inklappen en zo opbergen. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van!
Foto's: eigen
Thanks to: Conceptstore 'make my day'
maandag 29 december 2014
zondag 28 december 2014
FOOD - Kerst marshmallow candycanes!
Ik hou ervan om met eten te experimenteren. Ik kwam toevallig op Jennie from the Blog een leuk ideetje tegen! Het zijn marshmallows die gedipt zijn in chocola en daarna besprenkelt met gecrunchte zuurstokje. En als topper zit er ook nog een zuurstokje in de marshmallow. Ik heb er zelf een kleine variant van gemaakt voor het kerstontbijt op mijn werk vandaag.
Eigenlijk is het dus heel simpel om te maken. Op de foto's hieronder heb ik het een beetje in stapjes laten zien. Kerst is wel voorbij maar misschien een leuk idee voor volgend jaar! De mensen die ze geproefd hebben vonden ze in ieder geval lekker. Er zit een lekkere mint smaak aan.
Benodigdheden:
Mini marshmallows |
Ik heb grote candy canes gecruncht in de keukenmachine |
woensdag 17 december 2014
LIFESTYLE WEEK 2 - Survival of the fittest
Aangezien ik vanwege fysieke redenen niet mee kon doen met de survival heb ik 3 van mijn medestudenten geïnterviewd over hun ervaringen tijdens de survival.
Het eerste interview heb ik gedaan met Jasmine Julia Josephine Hermus. Zijn vond het niet heel leuk en een beetje eng om te survivallen.
1. Jullie hebben een survival gedaan, wat moesten jullie precies allemaal doen?
Wij hebben hier aan verschillende activiteiten deelgenomen, om je lef te tonen maar ook om aan teambuilding te doen. Zo hebben we bijvoorbeeld op een paal moeten klimmen en hier van af moeten springen, maar ook met elkaar een brug moeten bouwen.
2. Op wat voor een manier heb je lef moeten tonen? Heb je je eigen grenzen overschreden?
Dit door o.a. parcours af te leggen aantallen meters boven de grond. Aan de ene kant vind ik wel dat ik mijn eigen grenzen heb overschreden, omdat ik ook dingen tegen mijn zin in heb gedaan. Maar aan de andere kant niet, omdat ik vind dat je op andere manieren ook je grenzen kan verleggen, zonder dat je dingen tegen je zin in moet doen. Wel vond ik de teambuilding opdrachten erg leuk om te doen.
3. Na deze ervaring zou je het de volgende keer sneller durven om iets te doen met survivallen?
Het is niet perse dat ik het na deze keer sneller zou durven. Ik vind het gewoon niet zo leuk om te doen, dus ik zal dit ook niet zo snel meer doen.
4. Hoe kun je deze survival linken aan het thema durven?
Dit door misschien dingen te doen, die je normaal gesproken niet zou doen. Zo heb ik een aantal medestudenten erg hun grenzen zien verleggen. Dit vond ik mooi om te zien.
http://www.deweekkrant.nl/media/item?mediaid=1764287 |
Het tweede interview heb ik gedaan met Jade van Schooneveld. Zij durfde wel te survivallen en had geen moeite met lef tonen.
1. Jullie hebben een survival gedaan, wat moesten jullie precies allemaal doen?
We hebben verschillende onderdelen gedaan die allemaal voor een andere definitie van durven stonden. Zo hadden we bijvoorbeeld een onderdeel vertrouwen: hierbij moesten we een aantal opdrachten doen waarbij we volledig moesten vertrouwen op onze partner - de een had zijn ogen dicht en de ander moest leiden.
Ook hadden we een onderdeel teamwork: hierbij moesten we een brug bouwen van de ene naar de andere kant om zo door samen te werken tot één geheel komen. Verder hadden we ook een onderdeel doen: hierbij was het doel (denk ik) grenzen verleggen. Dit had vooral met hoogte vrees te maken - een parcour hoog in de bomen en omhoog klimmen op een paal.
2. Op wat voor een manier heb je lef moeten tonen? Heb je je eigen grenzen overschreden?
Ik heb niet echt mijn grenzen hoeven verleggen. Ik heb geen moeite met dingen ondernemen in teamverband en ook heb ik geen hoogtevrees. Verder was het voor mij wel de eerste keer dat ik na mijn knieoperatie heb geklommen, dus was het voor mezelf goed dat ik deze stap heb kunnen zetten en nu voor mezelf weet dat ik deze dingen toch nog steeds kan.
3. Na deze ervaring zou je het de volgende keer sneller durven om iets te doen met survivallen.
Nee, ik heb het namelijk altijd super leuk gevonden om dit soort dingen te doen en ik krijg er eigenlijk ook wel energie van om een beetje 'gewaagde' dingen te doen. Ik heb vroeger op vakantie ook vaak gesurvivald in de Ardennen.
4. Hoe kun je deze survival linken aan het thema durven?
Ik denk dat het voor veel mensen best heftig of spannend is om dit soort dingen te doen. Dan wel niet de hoogte, maar het vertrouwen op iemand die je niet zo goed kent. Je moet uit je comfort zone stappen en je open stellen voor de ervaring, maar ik denk dat je er alleen maar sterker uit kan komen als je je over je 'angst' heen zet.
Als laatste interviewde ik Sabine Brouns. Zij stond er een beetje hetzelfde in als ik. We vinden het allebei wel een beetje eng maar doen het toch. Maar wel het liefst met lekker weer.
1. Jullie hebben een survival gedaan, wat moesten jullie precies allemaal doen?
We moesten door middel van verschillende opdrachten "lef" tonen. De eerste opdracht die mijn groep en ik moesten doen was krat bouwen. We hebben 11 kratten kunnen stapelen. Ook moesten we van een paal van ongv. 5m hoog springen. Als 2e moesten we een brug gaan bouwen, dit maar met enkele spullen zoals: houten palen, 1 dik touw en meerdere dunne touwtjes. Als 3e opdracht moesten we het klim survival parcours afleggen boven de grond dus. Als laatste moesten we allerlei spel vormen doen met samenwerken.
2. Op wat voor een manier heb je lef moeten tonen? Heb je je eigen grenzen overschreden?
Lef tonen door toch maar in die vreselijke kou het parcours te doen boven de grond. Het was zo koud en dus moeilijk jezelf vast te houden. Dit vond ik toch wel eng om te doen daardoor.
3. Na deze ervaring zou je het de volgende keer sneller durven om iets te doen met survivallen.
Ik zou het zeker durven alleen dan met wat warmer weer haha!
4. Hoe kun je deze survival linken aan het thema durven?
Je moet durven je eigen grenzen over te gaan. Je moet gewoon ervoor gaan, durven! Je angsten in de prullenmand droppen! Door even van een paal springen waar maar net je voeten bovenop naast elkaar passen was niet bepaald even "makkelijk" om te doen. Daarbij moet je toch wel echt durven!
_________________________________________________________________________
Ik vind het jammer dat ik niet mee heb kunnen doen met de survival. Ik had het wel gedurfd maar ik kon vanwege fysieke omstandigheden gewoon niet mee doen. Dan maakt het niet uit of je lef hebt maar dat je weet waar je grenzen liggen. Mentaal had ik het gekund maar fysiek niet. Maar ik heb op andere manieren wel LEF getoond de rest van de lifestyleweek.
http://www.pinterest.com/pin/435230751461950292/ |
zondag 14 december 2014
LIFESTYLEWEEK 2 - Heb jij het LEF om dit te DURVEN lezen?
Deze post gaat over mijn tweede lifestyleweek van International Lifestyle Studies jaar 1 en staat in het teken van LEF en DURVEN. We hebben 4 activiteiten gedaan die ik allemaal apart zal beschrijven.
'THE SURVIVAL'
Aangezien ik om fysieke redenen niet mee heb kunnen doen aan de survival heb ik 3 medestudenten geïnterviewd over hun ervaring tijdens de survival. Aankomende week zullen deze interviews verschijnen op mijn blog.
'THE LEF WORKSHOP'
Op Dinsdag hadden we een workshop op school die in het teken stond van LEF. Van tevoren dacht ik wat kan iemand nou in 4 uur vertellen over lef... Maar de man die de workshop deed was enorm enthousiast en wilde Nederland positiveren, wat ik een mooie doelstelling vind. Daarbij vertelde hij veel persoonlijke dingen en had de workshop een fijne balans tussen theorie en praktijk. Wat ik bijvoorbeeld geleerd heb is dat er verschillende soorten lef zijn, namelijk: emotioneel, sociaal, fysiek, zakelijk en innovatief. Toen hij dit uitlegde kon ik me zo al een aantal situaties bedenken waar dit bij nodig was. Deze hebben we dan ook opgeschreven. Bijvoorbeeld bij emotioneel lef moet je denken aan een punt zetten achter je relatie. En bij zakelijk lef kun je denken aan solliciteren of om opslag vragen. Er zaten ook 4 opdrachten in waarbij we zelf lef moesten tonen.
--- Deze man had een filmpje in Eindhoven gemaakt waarbij mensen op een krukje moesten gaan staan en mensen die eromheen stonden moesten aanmoedigen en applaudisseren als diegene boven op het krukje stond. Dit deden we ook in de klas. Ik heb het zelf niet gedaan omdat het nogal onwennig voelt om daarmee te beginnen. Het vergt wat lef om dat te doen voor de hele klas. Maar toen ik aan het meeklappen was voelde je wel een positieve vibe.
--- Fysiek lef werd getest doordat iemand op de tafel moest staan en zich als een plank naar achteren moest laten vallen om zich op te laten vangen door medestudenten. Je moet vertrouwen hebben in je medestudenten. Ik ben zelf niet gevallen maar ik heb wel een keer iemand opgevangen. Het is een rare gewaarwording want je weet niet wat je moet verwachten. En je moet ook durven om iemand op te vangen. Je weet niet hoe hard de klap is en of je diegene wel op kunt vangen.
Hier zie je de man vallen die de workshop gaf als voorbeeld. |
--- Toen was er nog een opdracht waarvan we al van andere studenten hadden gehoord dat we die zouden moeten doen. Een snoepje in je mond doen en doorgeven. 4 mensen uit de klas moesten dat doen. Eerst moesten ze zelf een red band snoepje in hun mond doen en deze daarna uitspugen en doorgeven aan diegene naast je. Deze moest het snoepje dan opeten. In het begin zei iedereen: "ja doei dat ga ik echt niet doen!" Maar toch hadden alle meiden het gedaan. Ik weet niet of ik het zelf ook gedaan zou hebben. Misschien wel als iedereen het naast je doet dan doe je het vanzelf ook want je wilt niet achterblijven. Je ziet ook vaak dus als 1 iemand lef toont dat vanzelf de rest van de groep wel meekomt.
--- Uiteindelijk was er nog een laatste afsluiter die een beetje leek op 'over de streep'. We mochten confessions doen waarbij we moesten beginnen met de zin: "Als je me echt zou kennen zou je weten dat ik..." In het begin vertelde die man eerst zelf iets als voorbeeld. Daarna werd het stil... 10 minuten lang. Totdat 1 iemand een verhaal vertelde dat best heftig en emotioneel was. Hier was echt wel lef voor nodig om dit durven te vertellen. Iedereen was stil en wist niet zo goed wat hij moest doen. Daarna vertelde nog 2 meiden een best heftig verhaal. Zij toonde alledrie echt lef. Ik heb heel erg zitten twijfelen of ik ook iets moest zeggen maar ik was meer even aan het verwerken wat er gezegd was. Ik heb dus geen lef getoond wat dit betreft. Maar ik denk dan ook weer als ik iets persoonlijks wil delen met mensen doe ik dat in mijn eigen tijd en niet in een gedwongen kring.
Ik heb best veel geleerd van deze workshop. Het begrip lef heeft voor mij meer betekenis gekregen en er werden ook dingen verteld die ik kan toepassen in het echte leven. Hij had het over dingen doen die je echt leuk vind en niet zomaar omdat het moet. Je moet het woord 'moeten' in alle context vervangen door 'mogen' dan word het een stuk leuker. Deze man was ook ontzettend positief wat aanstekelijk werkte. Als we kijken naar de quality of life past sluit deze workshop goed aan op het sociaal, emotioneel welzijn en op ontwikkeling en activiteiten. Sociaal omdat je lef kunt gebruiken in je sociale omgeving. Als jij het bijvoorbeeld niet eens bent met je ouders moet je dat kunnen zeggen en moet je daar lef voor hebben. Ik heb wel geleerd door de workshop dat ik meer moet zeggen wat ik denk en daar het lef voor moet hebben. Op emotioneel gebied kun je meer zelfvertrouwen krijgen doordat je lef op een goede manier in je leven gebruikt. Ik denk als ik sneller dingen zeg ik sneller tevreden ben en dit ook mijn zelfvertrouwen verhoogd. Qua ontwikkeling en activiteiten is het ook goed om op zakelijk gebied lef te tonen. Bijvoorbeeld als we moeten netwerken. Dit kan weer invloed hebben op je werk en competenties. Dit heeft vooral invloed op mij als lifestyle professional. Als je een beetje lef hebt kun je ver komen. Je moet durven met mensen in contact te komen. Ik vindt dit vaak nog moeilijk om meteen op iemand af te stappen. Het gaat me gelukkig steeds beter af.
http://www.bloglovin.com/viewer?blog=3912788 |
'URBAN SURVIVAL DAG 1'
Als je het hebt over lef en durven heb ik het altijd het liefst zoals het was. Dus toen ik hoorde dat met de lifestyleweek weer alle groepjes gemixt zouden zijn baalde ik. Waarom niet gewoon met de klas? Veel fijner. Achteraf had ik een heel gezellig groepje en zie je dan dat het toch wel leuk is om ook andere mensen te leren kennen! Ook moesten we zelf de stap zetten om contact op te nemen met mensen die je nog niet kent. Ook al een kwestie van durven. 1 iemand had op Facebook contact opgenomen met iedereen waarop ik iedereens nummer vroeg om een whatsapp groep aan te maken. Eerste keer durf, check.
Op Woensdag moesten we naar een stad om 'urban assignments' te verzinnen voor de groep die de dag erna zou komen. Ons groepje was ingedeeld in Dordrecht.
We begonnen de dag met een ontbijtje bij de V&D om te brainstormen over wat we gingen doen.
@ Dordrecht |
We hebben toen alvast de opdrachten verzonnen en daarna gingen we verschillende winkels langs om te vragen of we daar enveloppen achter mochten laten. Hierbij komt sociaal en zakelijk lef bij kijken aangezien je iets moet vragen aan vaak de manager van een winkel. Je bent bang dat het misschien niet mag maar toch hebben we het gedaan. Ik heb hierbij vaak het initiatief genomen om op een winkelier af te stappen. Vaak vindt ik dat ook nog een beetje eng maar ik heb het toch maar gedaan. Hieronder de opdrachten die wij verzonnen hebben in Dordrecht.
Wij waren een beetje afwachtend wat betreft de opdrachten. We hoorden van meerdere groepjes dat ze de opdrachten vroeg hadden ingeleverd en dat ze afgekeurd waren. We hebben dus zorgvuldig de opdrachten gemaakt door rekening te houden met de verschillende soorten lef die we erin hebben verwerkt. De meeste opdrachten hadden te maken met zakelijk, sociaal, emotioneel en fysiek lef. Onze opdrachten waren daarom ook in een keer goed gekeurd en de docent vond ze ook wel vernieuwend. Wat ik deze dag heb geleerd op het gebied van lef en durf is dat als je ergens een nee krijgt dat je door moet gaan totdat je een ja krijgt. Sommige winkeliers wilden niet de envelop in hun winkel. Je moet dan toch doorgaan en de opdracht zo aanpassen dat het wel lukt. Als lifestyle professional moet je je ook aan kunnen passen als dingen niet gaan zoals je gedacht had. En je moet durven hulp te vragen en mensen te betrekken bij je idee. In je eentje red je het niet. Het was dus vernieuwend om met andere mensen te werken dan waarmee je gewend bent. Uiteindelijk moet je met iedereen samen kunnen werken. We hadden tips op Twitter gezet waarmee het andere groepje de enveloppen moest vinden.
Groep 30! |
'URBAN SURVIVAL DAG 2'
Vandaag was het aan ons om 'urban assignments' uit te voeren in Scheveningen! Er was code geel beloofd voor die dag dus dat beloofde wat. Toen we eenmaal in Scheveningen waren stormde het enorm. We hebben toch het lef gehad om de opdrachten uit te gaan voeren. Het waaide zo hard dat we bijna niet konden lopen.
--- De eerste opdracht was op het politiestation. We moesten onder alle politie auto's een post it plakken met daarop een complimentje en een twitteraccount waarop ze ons weer konden contacten. Ik had de briefjes geschreven met daarop bijvoorbeeld: "Bedankt voor het beveiligen van Nederland" of "Keep up the good work!". Ik was eerst aan het twijfelen, want misschien kunnen die politie agenten zoiets niet waarderen. Maar ik dacht we moeten lef tonen gewoon proberen. Baat het niet schaad het niet. We hebben er niks meer van teruggehoord maar ik vond het wel grappig om te doen. Als lifestyle professional moet je ook weleens uit je comfort zone stappen en dit was daar ook een voorbeeld van.
--- Daarna moesten we door naar de schaatsbaan. De opdracht was om geblinddoekt iemand naar de overkant te begeleiden allebei op schaatsen. Het was zo'n slecht weer dat we gratis de schaatsbaan op mochten. Ik vind schaatsen altijd leuk om te doen. Het was wel even eng om met een blinddoek te schaatsen want je legt je vertrouwen in handen van iemand anders. Dit is dus eigenlijk een voorbeeld van fysiek en sociaal lef. Je moet vertrouwen hebben in de ander en tegelijkertijd moet je fysiek wel opletten op wat je doet. Als lifestyle professional moet je ook weleens het vertrouwen in de handen van iemand anders leggen als je bijvoorbeeld in een project werkt. Ik doe dit nog te weinig en moet dit meer gaan doen. Dit was een leuk voorbeeld wat erop aan sloot.
--- Voor opdracht 3 moesten we naar een strandtent waar onze opdrachten lagen. Het stormde zo hard dat we eerst lekker naar binnen zijn gegaan voor een kop chocomel! De opdracht was dat we iemand moesten zoeken die aan het hardlopen was op de boulevard en daarmee 30 seconden meelopen om de persoon aan te moedigen. Normaal lopen er inderdaad veel hardlopers op de pier, maar met dit weer niet... Uiteindelijk vonden we toch iemand die aan het rennen was en we zijn er gauw achteraan gegaan. We hebben een klein stukje met diegene mee gerend en aangemoedigd (ik had de camera in handen). We zaten binnen en toen zagen we die man buiten lopen toen ben ik er samen met 2 medestudenten achteraan gegaan. Normaal is dit ook niet iets wat ik zo snel doe. Er is toch wel lef voor nodig om achter iemand aan te rennen en zomaar beginnen met complimentjes geven. Dit is wel een voorbeeld van sociaal lef. Ook op het gebied van quality of life verhoogt het je emotionele welzijn omdat je iemand weer even oppept voel je jezelf ook weer tevreden. Ook ben je sociaal betrokken bij iemand anders.
--- Voor de vierde opdracht moesten we een handdoek meenemen en met onze enkels de zee in. Er waren golven van 4 meter hoog en de rode vlag stond hoog. Deze opdracht konden we dus echt niet uitvoeren. Ja we hadden lef kunnen tonen door het wel te doen, maar daarmee riskeerde we wel dat we tot onze schouders nat werden. En we hadden allemaal geen zin om de volgende dag ziek te worden. Er zitten dus wel bepaalde grenzen aan lef en durf.
--- De laatste opdracht lag op ons te wachten in de bioscoop Pathé van Scheveningen. We moesten een presentatie houden voor een volle bioscoopzaal of buiten kerstliedjes zingen en daarmee 8 euro ophalen. Toen we daar aankwamen kregen we van Pathé te horen dat de opdrachten gisteren niet goed waren gekeurd en dat het van hun ook niet mocht. Deze opdrachten konden we dus niet uitvoeren. Op het gebied van zakelijk lef is dit slecht van het groepje die de opdrachten gemaakt hadden want van de medewerkers van Pathé kregen we te horen dat ze weg zijn gegaan zonder goedkeuring. Aangezien het zo koud was hebben we besloten om toen naar huis te gaan. We hebben nog wel een medewerker geholpen met het opbouwen van een nieuwe kartonnen teaser. Dit was de vervangende opdracht.
Gezelligheid in groepje 30! |
Ik heb een leuke week gehad waarin ik veel dingen geleerd heb. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, geleerd wat lef is en welke soorten er zijn en nog veel meer. Ik heb het deze week ook toe kunnen passen op situaties die ik in het normale leven zou vermijden. Al deze dingen die we gedaan hebben kunnen gelinkt worden aan een lifestyle professional die bezig is met de kwaliteit van leven. Ik ga steeds meer zien wat dat inhoudt. Je moet een beetje durven en lef hebben want zo bereik je ook meer in het leven. Vooral durven te vragen en niet bij voorbaat denken van diegene zal wel geen zin hebben om te praten. Nee gewoon doen. Dat is iets waar ik nog aan kan werken maar waarmee ik deze week al wel een stap vooruit heb gemaakt!
maandag 8 december 2014
LEISURE - Kleuren voor volwassenen
Hield je vroeger ook zo van kleuren? Urenlang met die stiften van bruynzeel proberen om binnen de lijntjes te blijven. Het lijkt iets voor kinderen maar tegenwoordig heb je ook kleurboeken voor volwassenen.
Er zijn verschillende boeken te koop bij onder andere de Bruna. Er zijn neon kleurboeken tot een boek met tattoo's die je kunt inkleuren. Keuze te over. Het is vooral leuk om bijvoorbeeld met je gezin het boek te gebruiken. Iedereen begint ergens en zo kleurt iedereen een stukje van het boek in. Het werkt ook rustgevend. In ieder geval als ik even aan het kleuren ben hoef ik nergens anders aan te denken en is het eigenlijk een soort 'therapie'. Hieronder zie je een paar voorbeelden van wat er in de boeken te vinden is. Het is echt een aanrader als je houdt van kleuren of een beetje creatief bezig zijn!
(Foto's: eigen)
Er zijn verschillende boeken te koop bij onder andere de Bruna. Er zijn neon kleurboeken tot een boek met tattoo's die je kunt inkleuren. Keuze te over. Het is vooral leuk om bijvoorbeeld met je gezin het boek te gebruiken. Iedereen begint ergens en zo kleurt iedereen een stukje van het boek in. Het werkt ook rustgevend. In ieder geval als ik even aan het kleuren ben hoef ik nergens anders aan te denken en is het eigenlijk een soort 'therapie'. Hieronder zie je een paar voorbeelden van wat er in de boeken te vinden is. Het is echt een aanrader als je houdt van kleuren of een beetje creatief bezig zijn!
(Foto's: eigen)
zondag 30 november 2014
QOL - Quality of life Blok 2: Leisure (Felce en Perry)
Voor elk blok passen we het Quality of life model van Felce & Perry toe op alle coolhunts van het desbetreffende blok.
Coolhunt 1: Experience the new 360 degree dinner show and night club.
Deze coolhunt ging over de nieuwe club 'Villa Thalia' die geopend is in Rotterdam.
- Materiële wellbeing: Ik denk dat als je naar deze club gaat dat het best gaat om status. Er staat een sterrenchef te koken en de ruimte is van alle luxe voorzien. Er is eten, privacy en ik denk dat je wel een redelijk inkomen moet hebben om hierheen te kunnen. Je gaat hier niet zomaar even heen en ik denk ook dat er vooral welvarende mensen te vinden zijn.
- Sociale wellbeing: Doordat mensen hierheen gaan leggen ze makkelijk contact met andere mensen. Of je gaat er al heen met vrienden of familie. Doordat de club steeds veranderd van setting en er natuurlijk wel wat gedronken word zal er makkelijk contact gezocht worden. Ook door het veranderen van de club is het niet heel passief maar kunnen de mensen ook een beetje actie mee doen.
- Emotionele wellbeing: Als mensen naar zo'n dinnershow avond gaan zullen ze daar met een bepaalde verwachting heen gaan. Mensen kleden zich vaak ook om te laten zien dat ze van bepaalde status zijn. De stemming op zo'n avond zal vaak ook gemoedelijk zijn. Als mensen genoten hebben dan is er ook voldoening en tevredenheid. Daardoor verhoogt deze dinnershow de emotionele wellbeing wel.
Coolhunt 2: Open a coke, open a new friendship.
Deze coolhunt ging over de nieuwe fles van Cola die je alleen maar met z'n tweeën kunt openen.
- Fysieke wellbeing: Om de Coca Cola fles te openen moet je iemand zoeken om hem samen te openen. Hierdoor treed je als het ware buiten je comfort zone en moet je verplicht een connectie met iemand maken.
- Materiële wellbeing: De fles is je eigen bezig maar omdat je het samen met iemand moet openen is het toch een soort van gedeeld bezit. Deze fles geeft een nieuw level aan bezit.
- Sociale wellbeing: Vooral de sociale wellbeing speelt een grote rol bij deze coolhunt aangezien je sociale betrokkenheid wordt vergroot omdat je verplicht word om in contact te komen met andere mensen en dit doe je door samen een activiteit te doen namelijk die fles openen. Misschien wordt je wel hele goede vrienden met die persoon.
- Emotionele wellbeing: Je moet wel wat zelfvertrouwen hebben om op iemand af te stappen. Maar stel je durft dat niet maar je hebt toch heel erg zin in die Cola dan moet je wel. Je wordt dan als het ware gedwongen. Maar misschien dat je uiteindelijk daarmee ook respect krijgt van een ander.
Coolhunt 3: A free hand poked tattoo.
In deze coolhunt ging het over een man die gratis tattoos zet die hij met de hand prikt.
- Fysieke wellbeing: Alhoewel dit niet helemaal iets nieuws is, is het toch maar de vraag of het wel veilig is. Om je nou zomaar in je arm te laten prikken door een vreemde doe je ook niet zomaar. Hier gaat het om de persoonlijke veiligheid die misschien toch wel in gevaar is op dat moment.
- Materiële wellbeing: Je laat iemand aan je lichaam komen, iets wat best privé is.
- Sociale wellbeing: Je doet wel iets nieuws, je laat het waarschijnlijk door iemand doen die je niet kent.
- Ontwikkeling en activiteiten: Voor deze man is het zijn 'werk'. Hij vraagt er namelijk geen geld voor. Maar je moet wel competent genoeg zijn om de keuze te maken om dit te doen en je vertrouwen zomaar in handen bij iemand anders te leggen.
- Emotionele wellbeing: Misschien verwerf je wel respect van andere mensen als je ze laat zien dat je een 'hand poked tattoo' hebt. Het kan je ook zelfvertrouwen geven omdat je iets hebt laten doen wat speciaal is. Het kan je op veel gebieden beïnvloeden. Misschien deed het wel zoveel pijn dat je helemaal niet tevreden bent.
Coolhunt 4: Sid & Liv: a place that has a lot of experience to offer!
Sid & Liv is een leuke lunchroom die binnenkort met een nieuw concept komt.
- Materiële wellbeing: Je kunt lekker lunchen en ook kun je alles waar je mee eet of op zit kopen. Dit is het leuke van deze lunchroom.
- Sociale wellbeing: Met het nieuwe concept 'Vänner' kun je als het ware 'aanschuiven' en kun je gezellig met je vrienden en familie eten. Door dit nieuwe concept van table d'hôtes krijg je een sociaal betrokken gevoel.
- Emotionele wellbeing: Als je bij Sid & Liv bent krijg je meteen een vertrouwd gevoel omdat het een living-room idee heeft. Je voelt je meteen thuis. Door het vrolijke personeel is de stemming ook meteen goed.
Coolhunt 5: Play shuffleboard glow in the dark.
Bij deze coolhunt ging het om de 'Andere spelen' die laatst in Utrecht zijn gehouden waarbij kinderen een introductie kregen van sporten zoals onderwater hockey en sjoelen.
- Fysieke wellbeing: Doordat de kinderen kennis konden maken met nieuwe sporten werden ze fysiek geprikkeld om iets nieuws te doen. Misschien hebben ze wel bewegingen gemaakt die ze niet kenden. En misschien was het ook wel gevaarlijk om te doen zoals bijvoorbeeld het zwaardvechten.
- Sociale wellbeing: Het was een groot event met veel kinderen. Veel kenden elkaar niet maar moesten dan toch een oefenwedstrijd tegen elkaar doen. Door deze activiteiten te doen raak je sociaal betrokken bij nieuwe mensen.
- Ontwikkeling/activiteiten: Door deze nieuwe sporten te doen maakte ze kennis met iets wat ze niet kennen. Misschien vonden sommige kinderen het zo leuk dat ze meteen lid wilde worden van de vereniging van die sport. Dan doen ze iets nieuws qua hobby in de leisure sector.
- Emotionele wellbeing: Door al deze dingen te doen kunnen de kinderen gemengde gevoelens kunnen krijgen. Misschien waren ze wel heel goed in bepaalde sporten en hadden kinderen respect voor elkaar. Ook kon het ze voldoening geven of een groter gevoel van eigenwaarde als ze ergens goed in waren.
Felce & Perry 1995 |
EXPLORER - How to be an explorer of the world (exploration #1)
Write ten things about where you are sitting right now that you hadn't noticed when you sat down. Use your senses. Do it quickly. Do nog censor. Okay, begin.
1. I sit with hunched shoulders.
2. 'We may not have it all together, but together we have it all'.
3. I see my hands.
4. My knees touch the underside of my desk.
5. I have glue on my desk
6. A picture of me, my brother and my dog.
7. I collect to much stuff.
8. There are a lot of things on my desk that can be thrown away.
9. I'm tired
10. There's 10 cents on my desk.
I thought of these 10 findings in like 30 seconds. It's weird to think of things you haven't thought about when you sit down. Right now I sit at my desk. A place where I always sit to make my homework or study for tests. It's so normal to sit here that I oversee a lot of things. Like that there's a picture of me my brother and my dog. I think my mom put it there but I didn't even noticed the picture. So if you thinks quick about 10 things you see that you see much more things than when you just sit there. I think I'm going to apply this on my daily life like in the train or at school. In that way maybe I see more things than normal.
EXPLORER - How to be an explorer of the world (exploration #4)
Today I made a daily walk with my dog. And the exploration was: collect objects only on your way to work or school every day. Well I wasn't on my way to work or school but a daily walk with my dog is also a routine. I collected 10 items that you can see in the photo bellow.
1. leaf
2. piece of paper from a peppermint
3. straw
4. little feather
5. dandelion
6. little stone
7. piece of rubber
8. maple seeds
9. daisy
10. grass
These objects are not very special on its own. But when I did this exploration I lost my tunnel vision. I looked around with a wide perspective. And then in the beginning it's a little bit odd to pick things from the ground. But if you see them together you see the path that I walked today. You see a bit of nature and a bit from humans. You can also see it as an interweaving between human and nature. Because we pollute the world, and because of that the world becomes unhealthier. Also object 8 is a maple seed. But when I saw this I thought of something I did when I was a kid. We used to call them: 'rhinos' because we used to split them in 2 and put them on our noses like we were rhinos. It sounds weird but it made me laugh again. So you don't expect to find things on a walk that have a meaning to you. It was fun to do!
1. leaf
2. piece of paper from a peppermint
3. straw
4. little feather
5. dandelion
6. little stone
7. piece of rubber
8. maple seeds
9. daisy
10. grass
Photo: made by me |
zondag 23 november 2014
COOLHUNT - Playing shuffleboard glow in the dark.
Last week I read an article in the newspaper 'Metro' about an event with different kind of sports. The article pulled my attention because I saw sports like shuffleboard and bosaball. I've never heard of these kind of sports before, do you?
WHAT? Sunday November 9, the day of the 'Andere Spelen' (different games) in the Jaarbeurs of Utrecht. This day it was all about offering thousands of children an opportunity to play one of these different games like; bounce, ultimate frisbee, bossaball, sword fighting, art roller skating, twirling, underwater hockey, shuffleboard and checkers. The 'Andere Spelen' is an initiative from A.S.R; The Dutch insurance company. They want to help children to move more and with this event they give the different unknown sports some attention. A lot of children don't know that these sports exist. So the children will get more motion and there's a chance for these sports to get more membership.
WHY? What makes it so awesome is that a game of shuffleboard is boring on it's own. But here you can play shuffleboard glow in the dark. This is definitely a great example of the 'experience economy' because these sports get an extra layer of experience and fun. It's a win win situation. It's also about 'the journey is in the product'. It's not about winning with this event. It's about letting children see and experience these different sports. If we look at the needs behind these trends we see the 'experience economy'.
Source: article Metro (10-11-14)
WHAT? Sunday November 9, the day of the 'Andere Spelen' (different games) in the Jaarbeurs of Utrecht. This day it was all about offering thousands of children an opportunity to play one of these different games like; bounce, ultimate frisbee, bossaball, sword fighting, art roller skating, twirling, underwater hockey, shuffleboard and checkers. The 'Andere Spelen' is an initiative from A.S.R; The Dutch insurance company. They want to help children to move more and with this event they give the different unknown sports some attention. A lot of children don't know that these sports exist. So the children will get more motion and there's a chance for these sports to get more membership.
WHY? What makes it so awesome is that a game of shuffleboard is boring on it's own. But here you can play shuffleboard glow in the dark. This is definitely a great example of the 'experience economy' because these sports get an extra layer of experience and fun. It's a win win situation. It's also about 'the journey is in the product'. It's not about winning with this event. It's about letting children see and experience these different sports. If we look at the needs behind these trends we see the 'experience economy'.
Source: article Metro (10-11-14)
Source: http://i2.wp.com/www.gezondheidenco.nl/wp-content/uploads/2014/10/Andere-Spelen.jpg |
COOLHUNT - Sid & Liv: a place that has lots of experience to offer!
As you walk through the 'van Welderenstraat' in Nijmegen you'll come along a little place that's overgrown with plants. It looks very cosy but if you come in you can feel the warmth of this place. That's Sid & Liv, a lunchroom, which will come with a new concept very soon!
WHAT? Sid & Liv is a very cozy lunchroom. If you enter it looks like you're walking straight into a living room. The building has amazing old-fashioned high ceilings. You'll feel right at home when you're going into this lunchroom. What's so great about Sid & Liv is that everything you sit on or eat with is for sale in the lunchroom or on their webshop. In the front of the lunchroom there is a little shop with all kinds of goodies you can buy.
Sid & Liv also uses pure products like their tea they get from a small tea company (Betjeman & Barton). Also the coffee is 100% biological en hand picked. There's even biological beer. The bread is baked according to a biological recipe and all of their products are fresh everyday. Pure nature! At Sid & Liv you can go for a breakfast in the morning, a high tea in the afternoon or a 3 courses menu every last friday of the month.
But as icing on the cake they will introduce a new concept namely: Vänner (Friends in Swedish)! From 15 January Vänner opens their doors on Thursday, Friday and Saturday at 18.30 when Sid & Liv closes at 17.30. The building will be changed into a restaurant where you can enjoy a 3 meal course with your friends. It's an example of 'table d'hôtes'. This means that you and your friends can join Vänner for a 3 course menu that changes every week.
WHY? Because of the feeling that you walk into a living room it's an example of the trend 'living-room society'. Also it's unique that you can buy everything you eat with or sit on. There's also an example of 'authenticity' because Sid & Liv uses biological products. Nowadays we attach more value to eating pure and biologically. This is exactly something they respond to. Also they put on the card where the products are from. You can't get it more honest. It's an experience on it's own to sit here. Not only with friends but just to relax on your own. This is not a boring lunchroom but it has so much atmosphere and that's what we're looking for these days. If we look at the needs behind these trends we see 'durability' and 'experience economy'.
In short Sid & Liv is an amazing lunchroom where you can also join for dinner from 15 January at Vänner!
______________________________________________________________________________
In dutch:
Als je door de 'van Welderenstraat' in Nijmegen loopt kom je langs een kleine gevel die begroeid is met planten. Het ziet er heel gezellig uit en als je binnenkomt voel je de warmte van deze plek. Dat is Sid & Liv, een gezellige lunchroom, die binnenkort ook nog eens met een nieuw concept komen!
WHAT? Sid & Liv is a very cozy lunchroom. If you enter it looks like you're walking straight into a living room. The building has amazing old-fashioned high ceilings. You'll feel right at home when you're going into this lunchroom. What's so great about Sid & Liv is that everything you sit on or eat with is for sale in the lunchroom or on their webshop. In the front of the lunchroom there is a little shop with all kinds of goodies you can buy.
Sid & Liv also uses pure products like their tea they get from a small tea company (Betjeman & Barton). Also the coffee is 100% biological en hand picked. There's even biological beer. The bread is baked according to a biological recipe and all of their products are fresh everyday. Pure nature! At Sid & Liv you can go for a breakfast in the morning, a high tea in the afternoon or a 3 courses menu every last friday of the month.
But as icing on the cake they will introduce a new concept namely: Vänner (Friends in Swedish)! From 15 January Vänner opens their doors on Thursday, Friday and Saturday at 18.30 when Sid & Liv closes at 17.30. The building will be changed into a restaurant where you can enjoy a 3 meal course with your friends. It's an example of 'table d'hôtes'. This means that you and your friends can join Vänner for a 3 course menu that changes every week.
WHY? Because of the feeling that you walk into a living room it's an example of the trend 'living-room society'. Also it's unique that you can buy everything you eat with or sit on. There's also an example of 'authenticity' because Sid & Liv uses biological products. Nowadays we attach more value to eating pure and biologically. This is exactly something they respond to. Also they put on the card where the products are from. You can't get it more honest. It's an experience on it's own to sit here. Not only with friends but just to relax on your own. This is not a boring lunchroom but it has so much atmosphere and that's what we're looking for these days. If we look at the needs behind these trends we see 'durability' and 'experience economy'.
In short Sid & Liv is an amazing lunchroom where you can also join for dinner from 15 January at Vänner!
______________________________________________________________________________
In dutch:
Als je door de 'van Welderenstraat' in Nijmegen loopt kom je langs een kleine gevel die begroeid is met planten. Het ziet er heel gezellig uit en als je binnenkomt voel je de warmte van deze plek. Dat is Sid & Liv, een gezellige lunchroom, die binnenkort ook nog eens met een nieuw concept komen!
WAT?
Sid & Liv is een gezellige lunchroom. Als je binnenkomt ljikt het alsof je
meteen een woonkamer binnenkomt. Het gebouw heeft fantastische ouderwetse
plafonds. Je voelt je meteen thuis als je deze lunchroom binnenkomt. Wat zo
leuk is aan Sid & Liv is dat alles waar je mee eet of op zit ook te koop is
in hun lunchroom en webshop. In het begin van de lunchroom zit een klein
winkeltje waar je allerlei leuke hebbedingetjes kunt kopen.
Sid
& Liv maakt ook gebruik van pure producten zoals hun thee die ze krijgen
van een klein thee bedrijf (Betjeman & Barton). Ook de koffie is 100%
biologisch en hand geplukt. Er is zelfs biologisch bier. Het brood is gebakken
volgens biologisch recept en alle producten zijn dag vers. Lekker puur natuur
dus! Bij Sid & Liv kun je terecht voor een ontbijtje in de ochtend, een
high tea in de middag en elke laatste vrijdag van de maand een 3 gangen menu.
Maar
als klapper op de vuurpijl komen ze met een nieuw concept namelijk: Vänner
(Vrienden in het Zweeds)! Vanaf 15 Januari opent Vänner zijn deuren om 18.30 op
Donderdag, Vrijdag en Zaterdag als Sid & Liv dicht gaat om 17.30. Het
gebouw wordt omgetoverd tot een restaurant waar je kan genieten van een 3
gangen menu met je vrienden. Het is een voorbeeld van ‘tables d’hôtes’. Dat
houdt in dat je samen met je vrienden kunt aanschuiven bij Vänner voor een 3
gangen menu die elke week veranderd.
WAAROM?
Door het gevoel dat je binnenkomt in een woonkamer is het een voorbeeld van de
trend ‘living-room society’. Het is ook uniek dat alles waar je mee eet of op
zit ook te koop is. Er is ook een voorbeeld van ‘authenticiteit’ omdat Sid
& Liv gebruik maakt van biologische producten. Hedendaags hechten we meer
waarde aan puur en biologisch eten. Dit is iets waar ze perfect op inspelen. Ze
zetten namelijk ook op de kaart waar de producten vandaan komen. Eerlijker kun
je het niet krijgen. Het is al een ervaring op zich om daar te zitten. Niet
alleen met vrienden maar ook om zelf lekker te relaxen. Dit is alles behalve
een saaie lunchroom doordat het een gezellige sfeer heeft. En dat is iets waar
we naar zoeken tegenwoordig. Als we kijken naar de behoeftes achter de trends
zien we ‘duurzaamheid’ en ‘experience economy’.
Kortom Sid & Liv is een fantastische lunchroom waar je vanaf 15 Januari ook terecht kunt voor een 3 gangen menu bij Vänner!
All photos are made by me.
Locatie:
Stadscentrum, Nijmegen, Nederland
dinsdag 11 november 2014
COOLHUNT - A free hand poked tattoo.
Last week I bought a little book that's named: "Always be yourself unless you can be a unicorn then always be a unicorn". I bought it at the Concept store Make my Day (Read article here). It's a book with snapshots of the weird and wonderful world of the Tumblr generation. It's written by Pernille Kok-Jensen and Els Dragt. In this book I found something interesting. Mr. Pokesman, a guy whose hobby is making hand poked machine-free tattoos.
WHAT? So his hobby is making hand poked machine-free tattoos. One day he made one for his colleague and from then on he started with this hobby. He has a blog on Tumblr where he posts pictures of some process and results. But he also answers questions and he posts sketches and inspiring material. (Mr. Pokesman Tumblr). He has no specific target audience. He does it for free. But the hand poked tattoos are for everybody now. On the internet there is a website where they teach you how to make hand poked tattoos by yourself! In the video below you can see how it works.
WHY? What gives this hand poking tattoos an extra layer of experience is that Mr. Pokesman doesn't only want to show that tattoo designs can be cool but also the whole setting around it: the place where the tattoo is made, the instrument used, the entire process and the result of course. So it's not about going to a tattoo shop for tattoo but this man creates a whole new experience to it. And also if we can make this ourselves it's also something on a mega based trend, namely individualism. But this new form of tattoos is a great example of 'the experience is in the product' and 'the journey is more important than the destiny'. So if you want a tattoo but you want something different, try a hand poked tattoo!
Sources:
- 'Always be yourself unless you can be a unicorn then always be a unicorn'.
- http://mrpokesman.tumblr.com
WHAT? So his hobby is making hand poked machine-free tattoos. One day he made one for his colleague and from then on he started with this hobby. He has a blog on Tumblr where he posts pictures of some process and results. But he also answers questions and he posts sketches and inspiring material. (Mr. Pokesman Tumblr). He has no specific target audience. He does it for free. But the hand poked tattoos are for everybody now. On the internet there is a website where they teach you how to make hand poked tattoos by yourself! In the video below you can see how it works.
https://www.youtube.com/watch?v=3mlfqiJ6IhA
WHY? What gives this hand poking tattoos an extra layer of experience is that Mr. Pokesman doesn't only want to show that tattoo designs can be cool but also the whole setting around it: the place where the tattoo is made, the instrument used, the entire process and the result of course. So it's not about going to a tattoo shop for tattoo but this man creates a whole new experience to it. And also if we can make this ourselves it's also something on a mega based trend, namely individualism. But this new form of tattoos is a great example of 'the experience is in the product' and 'the journey is more important than the destiny'. So if you want a tattoo but you want something different, try a hand poked tattoo!
Photo: my own |
- 'Always be yourself unless you can be a unicorn then always be a unicorn'.
- http://mrpokesman.tumblr.com
maandag 10 november 2014
COOLHUNT - Open a coke. Open a new friendship.
We all remember the personalized bottles from Coca Cola. The campaign 'Share a coke with' was a great success. It was such a success that people pulled the supermarkets upside down to find their names on the Coca Cola bottles. But now Coca Cola comes with a new action.
WHAT? The campaign is called 'The friendly twist'. They created this concept with an underlying thought namely: a lot of people are having struggles with a new study. Younger people have to adapt to a new place and new people. Coca Cola is now trying to bring these people together to start a conversation to get through an exciting day. The idea is that on the first day of school there are bottles of coke available for the new students. Coca Cola invented a cap for the coke bottles that you can not open on your own. You need somebody else. So you have to start a conversation with somebody else. In the video below you can see how it works.
WHY? This campaign is a great success because Coca Cola really empathized with their target audience. With this new bottle they make it easy for new students to start a conversation. And once there is a conversation it will be a lot easier for them to connect with each other.
This campaign is a typical example of 'the experience is in the product'. This is not the first time Coca Cola pulled this off. With just a simple bottle of coke they connect people with each other. The slogan of the campaign is: Open a coke. Open a new friendship. And that's exactly what they're doing. So how strong is this campaign. With a simple product they create new friendships. And they respond to a mega trend namely: individualism. Nowadays it's simple to crawl into your phone when you don't know anyone. But when you're trying to drink a bottle of coke on your first day of school you have to communicate with people you don't know, how brilliant is that!
source: http://allesoverjongeren.nl/coca-cola-verbindt-jongeren-met-friendly-twist/
WHAT? The campaign is called 'The friendly twist'. They created this concept with an underlying thought namely: a lot of people are having struggles with a new study. Younger people have to adapt to a new place and new people. Coca Cola is now trying to bring these people together to start a conversation to get through an exciting day. The idea is that on the first day of school there are bottles of coke available for the new students. Coca Cola invented a cap for the coke bottles that you can not open on your own. You need somebody else. So you have to start a conversation with somebody else. In the video below you can see how it works.
WHY? This campaign is a great success because Coca Cola really empathized with their target audience. With this new bottle they make it easy for new students to start a conversation. And once there is a conversation it will be a lot easier for them to connect with each other.
This campaign is a typical example of 'the experience is in the product'. This is not the first time Coca Cola pulled this off. With just a simple bottle of coke they connect people with each other. The slogan of the campaign is: Open a coke. Open a new friendship. And that's exactly what they're doing. So how strong is this campaign. With a simple product they create new friendships. And they respond to a mega trend namely: individualism. Nowadays it's simple to crawl into your phone when you don't know anyone. But when you're trying to drink a bottle of coke on your first day of school you have to communicate with people you don't know, how brilliant is that!
source: http://allesoverjongeren.nl/coca-cola-verbindt-jongeren-met-friendly-twist/
COOLHUNT - Experience the new 360 degree dinner show and night club.
This week something caught my eye in the newspaper 'Metro'. In Rotterdam there will be a whole new kind of entertainment club with a dinner show. The idea came from catering owner Olivier van Hoey and director from the dinner show Ton Soepenberg. They wanted to do something that have never been exhibited in Europe. They found the perfect location for their dream at the 'Kruiskade', the Thalia cinema. And now it will be called the Villa Thalia. Together with the new 'Markthal' and the new central station in Rotterdam the city will get even more international attention. The grand opening will be at Thursday, November 27th.
WHAT? In the beginning of the evening the Villa will be the stage of a dinner show headed by top chef Francois Geurds. And after that the whole building will be changed to a nightclub. But there is something extra to this show that will create a great experience. There will be a 360 degree projection on the wall and because of that you do not only see the show but you're also in it. The theme of this dinner show is also 'film'. When you walk in you feel like you're in the 20's. And during the show you will also see the jungle in Brazil, Londen and the show will end on top of the 55th floor of a nightclub in New York. Because of the 360 degree screen you really get the feeling that you're on top of a building watching the New York skyline. Then the chairs and tables will be removed and the champagne will be taken to the VIP tables. It will be something unique.
WHY? This new dinner show is cool because it's not just a normal dinner show but it has an extra layer of experience. The 360 degree walls that will give you the feeling that you're a part of the show. It's something that has never been used before. With this wall they can project everything they want. Also there will be a lot of interaction between the performers and technique. This is a great example of the 'experience economy' trend. The club will also fit in with the positive flow of Rotterdam.
WHAT? In the beginning of the evening the Villa will be the stage of a dinner show headed by top chef Francois Geurds. And after that the whole building will be changed to a nightclub. But there is something extra to this show that will create a great experience. There will be a 360 degree projection on the wall and because of that you do not only see the show but you're also in it. The theme of this dinner show is also 'film'. When you walk in you feel like you're in the 20's. And during the show you will also see the jungle in Brazil, Londen and the show will end on top of the 55th floor of a nightclub in New York. Because of the 360 degree screen you really get the feeling that you're on top of a building watching the New York skyline. Then the chairs and tables will be removed and the champagne will be taken to the VIP tables. It will be something unique.
WHY? This new dinner show is cool because it's not just a normal dinner show but it has an extra layer of experience. The 360 degree walls that will give you the feeling that you're a part of the show. It's something that has never been used before. With this wall they can project everything they want. Also there will be a lot of interaction between the performers and technique. This is a great example of the 'experience economy' trend. The club will also fit in with the positive flow of Rotterdam.
https://www.facebook.com/villathalia.rotterdam/photos/a.342539222574381.1073741827.342539082574395/366841373477499/?type=1&theater |
Article from 'Metro' |
Abonneren op:
Posts (Atom)